NOVELLAS IN COPYRIGHT LAW (PART ІІ) - Bratus, Дмитрий Александров (Scientific and legal journal «Bulletin of the Institute of Legislation and Legal Information of the Republic of Kazakhstan», 2013)
Мақалада авторлық құқық және сабақтас құқықтар туралы қазақстандық заңнаманың ең соңғы даму тенденциялары қарастырылады.